zondag 4 januari 2009

Eindejaarswensen van RON



Dag medewerkers van rescani
Hier een speciale eindejaarswens van Ron. Je ziet hem hier in volle actie. Hij loopt op straat aan de leiband, mooi netjes naast mij, op de boerenbuiten aan de lange lijn en op de weide kan hij eens zijn 'goesting' crossen, want daar heeft hij wel nood aan. Hij denkt soms wel dat hij rapper kan rennen dan de vogels kunnen vliegen....

Hij stelt geen problemen met de honden in de buurt, de drie uit de straat kent hij erg goed en hij gaat er rustig mee om, Dalou, een wisla; Diddle, een Yorkshire en Bobbie, een jack russel. In huis is hij erg rustig, blaft weinig, maar als er iemand via de zijdeur binnenkomt stelt hij zich tot hij ziet dat het OK is.

Mijn jongste zoon is zijn speelmakker bij uitstek. Die vindt hij de max. Voor auto's die passeren trekt hij letterlijk zijn neus op: die dingen stinken! maar hij is er niet meer schichtig voor; voor vrachtwagens die naast ons optrekken kruipt hij nog een beetje achter mij weg.De eerste week dat we gingen wandelen, raakte hij geregeld in zijn lijn verstrikt, maar nu weet hij zich zodanig te draaien dat dit niet meer gebeurt.

Bedankt voor al jullie werk om Ron hier te krijgen. Ik denk wel dat zowel hij als ikzelf er reuzenplezier aan beleven.
Een gezond 2009 toegewenst van ons beide
Groetjes
Joke en Ron




1 opmerking:

Anoniem zei

guapoooooooo